12 Mart 2012 Pazartesi

yetenek sizsiniz türkiye finalistleri 2012

yetenek sizsiniz türkiye finalistleri 2012



Yetenek Sizsiniz Türkiye son bölüm 11 Mart Pazar 2012 akşamı 2. tur elemelerinde başarı sağlayıp yarı finale çıkan 12 yarışmacının 4’ünün daha finalist olması ile sonlandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye finalistleri kimler oldu. 12 Mart 2012 Yetenek Sizsiniz finalinde kimler yarışacak? Yetenek Sizsiniz Türkiye finalistlerinin isimleri nedir? Yetenek Sizsiniz finalistleri hangi gösteri ile katılıyor? Yarıfinal elemelerinin son bölümünün ardından ilk turdan beri gösterilerine ve kendilerine aşina olduğumuz yarışmacılar finalist olmak için son defa yarıştı. Yetenek Sizsiniz Türkiye 11 Mart finalistleri kimler oldu? Yetenek Sizsiniz Türkiye yarı final elemelerinin sonuncusu 11 Mart bölümü ile yapıldı. Son bölüm Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında ilk turlardan bu yana jüri ve izleyici notu ile tur atlayan adaylar finale çıkmak için yarı finalin son elemelerinde performanslarını bir üst seviyeye çıkararak izleyici ve jüriyi etkilemeye çalıştı. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması final elemeleri 11 Mart Pazar gecesi birbirinden heyecanlı ve adrenalin dolu gösteriler ve yetenekler sahne alması ile sonlandı. 11 Mart Yetenek Sizsiniz Türkiye ilk 5’e giren yarışmacılar kimler oldu? 11 Mart Yetenek sizsiniz finale direk çıkan yarışmacılar kimler oldu? 12 göstericinin yarıştığı yarı finalin son bölümünde ilk 3 yarışmacı finale doğrudan yükselirken son ikiye kalanlardan birisini jüri finalist olarak tayin etti.
11 Mart 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarı Final Kim Elendi Kim Kaldı Finale Çıkan İsimler Kimler

Yetenek Sizsiniz yarı final elemelerinde son ikiye kalan isimler kim? Yarı final 11 Mart Yetenek Sizsiniz finale kimler çıktı kimler elendi. 11 Mart Yetenek Sizsiniz finale çıkan gösterileri izleyin… 11 Mart Yetenek Sizsiniz yarı final elemeleri finale kalanların isimleri nedir? Yetenek sizsiniz 2012 yarı finalinde finale kalan performanslar hangileri oldu? Yetenek sizsiniz kimler finale kaldı 11 Mart 2012. 11 Mart 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye kimler elendi kimler finale gitti? 11 Mart Yetenek Sizsiniz Türkiye Nurullah Selim elendi mi? Yetenek Sizsiniz Nurullah Selim neden elendi? 11 Mart jüri Nurullah Selim’e neden oy vermedi? Nurullah Selim’in rakibi kimdi? Pazar gecesi yine birbirinden farklı şovların sergilenmesi ile sona eren final elemelerinin son bölümünde sürpriz dolu sonuçlar alındı. Yarı finale kalan adaylardan 12’si izleyicilerin oyu ile finale gitmek için yarıştı. 11 Mart Yetenek Sizsiniz Türkiye elenenler finale gidenler kimler oldu? Yetenek sizsiniz Türkiye 11 Mart final elemeleri gösterileri izleyin. Artık yarışmanın sonuna gelinirken ilk turdan beri jüri ve izleyiciden tam puan alıp yarı finale kadar gelen 12 yarışmacı b defa 4 finalist arasında olmak için yarıştı. Son bölüm 11 Mart Yetenek sizsiniz Türkiye kimler finale kaldı? 11 Mart 2012 son bölüm Yetenek Sizsiniz ilk 11’e kalan isimler kimler oldu? 11 Mart Yetenek Sizsiniz Türkiye son bölümü kimler elendi kimler finale kaldı? Finale gidecek isimler salonda bulunan izleyicilerin oyları ile belirlendi. Yetenek Sizsiniz Türkiye 11 Mart kimler elendi kimler finale gitti? Yetenek Sizsiniz final elemeleri 11 Mart finale kalan gösteriler hangileri oldu? 11 Mart Yetenek Sizsiniz finale kim kaldı kim elendi? 11 Mart jüri üyeleri hangi performansa kime oy verdi? Jüri son ikiye kalan yarışmacılardan hangisine oy verdi?
12 Mart 2012 Yetenek Sizsiniz Finalinde Kimler Yarışacak

Yetenek sizsiniz Türkiye son bölüm 11 Mart final elemelerinin sonunda yarışmacılardan ilk 5’e kalanlar seyirci oyu ile sahneye geldiler. Seyirci oyuna göre en fazla oyu alan ilk 11 yarışmacı ekip şöyle sıralandı:

Ali Yeşilırmak ve Max
İlker ve Seda
Güney Cino
Abdullah Talayhan
Nurullah Selim

Bu yarışmacılardan ilk 3 olanlar direk finalist oldu. 11 Mart Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında direk finale giden isimler:

Ali Yeşilırmak ve Max
İlker ve Seda
Güney Cino

Daha sonra son ikiye kalan ekipler jüri karşısına geçti. Bu ekipler:

Nurullah Selim
Abdullah Talayhan

Jüri’den Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar Abdullah Talayhan’a oy verdi. Sergen Yalçın ise Nurullah Selim’e oy verdi. Böylece Nurullah Selim elendi. Abdullah Talayhan son finalist olarak finale yükseldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder