8 Mart 2012 Perşembe

survivor hangi adada çekiliyor

survivor hangi adada çekiliyor

Survivor Ünlüler – Gönüllüler Nerede Çekiliyor? Yarışma Hangi Adada yapılıyor?

Dominik Cumhuriyeti nden yapılacak yayınlarla seyircisiyle buluşacak olan Survivor Ünlüler-Gönüllüler de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler yarışacak.
Survivor Ünlüler – Gönüllüler Kimler Yarışacak Yarışmacı Listesi

Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu doğa şartlarında gerçekleşecek olan Survivor Ünlüler-Gönüllüler de herkesin yakından tanıdığı isimler büyük ödül için yarışacak. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Pascal Nouma, Özge Ulusoy, Nihat Doğan, Zeynep Tunuslu, Asena, Ebru Destan ve Derya Büyükuncu oluştururken, ünlülere rakip olarak halktan seçilen gönüllüler kadrosunu ise; Taner, Taçmin, Tefik, Ceyda, Gökhan, Didem ve Vedat oluşturuyor.
Survivor Ünlüler – Gönüllüler Kaç gün sürecek

Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu ada koşullarında 55 gün sürecek bu yaşam savaşını bakalım kim kazanacak?

2012 Survivor ÜnlülerMustafa Toğaloğlu,Dominik Cumhuriyeti,halktan seçilen gönüllüler,Nihat Doğan Survivor,Survivor Dominik Cumhuriyeti,survivor gönüllüler kadrosu,survivor nerede çekiliyor,Survivor Ünlüler Gönüllüler,Survivor Ünlüler Gönüllüler final ne zaman,Survivor Ünlüler Gönüllüler hangi adada yapılıyor,Survivor Ünlüler Gönüllüler Kaç gün sürecek,Survivor Ünlüler Gönüllüler kimler,Survivor Ünlüler Gönüllüler nerede çekiliyor,Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmacı listesi,survivor ünlüler kadrosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder