31 Aralık 2011 Cumartesi

facebook zaman tüneli nasıl kaldırılır

facebook zaman tüneli nasıl kaldırılır

Facebook’un zaman tünelini kullanmak istemeyenleri bu uygulamayı nasıl kapatacaklarını ve iptal edeceklerini anlatıyorum.

Facebook tarafından geliştirilen “Zaman Tüneli” (Timeline) uygulaması deneme (beta) yayın sürecini doldurdu ve resmen kullanıma geçirildi. Bu yeniliğin daha önce denemek isteyenler için bir yazı hazırlamıştım. Ancak siz kullanmaya başlamış ancak iptal etmek istediğinize göre o tanıtım yazısına pek de ihtiyacınız yok gibi.

NASIL İPTAL EDERİM?

Facebook zaman tüneli uygulamasını silme kaldırma www.developers.facebook.com/apps adresine giriş yapıyorsunuz. Açılan sayfada khttp://www.blogger.com/img/blank.gifullanmakta olduğunuz uygulamarın yer aldığı bir liste yer alacak. Bu listeyi sayfanın sol tarafındaki bölümden görebilirsiniz. Burada Facebook Zaman Tüneli ( Time Line ) uygulamasını bulun sağ üstte yer alan “Uygulamayı Düzenle” butonuna basın. Alt kısımda “Uygulamayı Sil” seçeneği mevcut. Buraya da bastıkran sonra oluşturtuğunuz sözkonusu uygulama silinir ve kısa bir süre sonra profilinizi eski hale getirmiş olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder