31 Aralık 2011 Cumartesi

Bugün Ne Giysem Final İzle 30 Aralık 2011

Bugün Ne Giysem Final İzle 30 Aralık 2011

Bugün Ne Giysem" 30 Aralık Cuma gecesi, canlı yayınlanacak muhteşem Gala Gecesi'ni izlemek için aşağıdaki video linkine tıklayınız...

30 Aralık Cuma gecesi "Bugün Ne Giysem?"in muhteşem sezon galasında Türkiye'nin en şık kadını belli oluyor...

WoW Convention Center'dan, canlı olarak yayınlanacak bu muhteşem gala gecesinde kimler yok ki?

Show TV izleyicilerinin gönderecekleri sms oylarıyla Türkiye'nin en şık kadınının belirleneceği muhteşem Gala Gecesi'nde; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez, Emel Acar, Tülin Şahin gibi modanın öncü isimlerinin yanı sıra Yüksel Aytuğ da yorumlarıyla renk katacak.

Ekranların fenomen programı Bugün Ne Giysem?'in muhteşem Gala Gecesi'nin sürprizleri; akıllardan çıkmayacak Ivana Sert Show, podyumlara damgasını vuran ünlü mankenler ve finalist yarışmacılardan müthiş gösteri, birbirinden güzel şarkılarıyla popun kraliçesi Hande Yener konseri, ünlü modacı Erol Albayrak defilesi ve uzun bir aradan sonra podyumlara çıkacak olan Tuğçe Kazaz... Stil danışmanı Verda Penso ise bu muhteşem gecede yine backstagede yarışmacıların podyum heyecanına ortak olacak.

Sema Öztürk'ün tüm zerafetiyle sunacağı Bugün Ne Giysem?'in müthiş Gala Gecesi, 30 Aralık Cuma gecesi saat 23.15'te canlı yayınla Show TV ekranlarında sizlerle birlikte olacak..

Bugün ne giysem finali, 30.12.2011 , gala gecesinde yarışmayı kazananalar halk jürisi ile seçildi. 100 bin tl ödülünü yasemin kazandı. Bugün ne giysem gala gecesi 30 aralıkta final..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder